Reiki cursus

Tijdens de cursussen wordt gewerkt met Usui Reiki. Dit betekent dat de cursus gebaseerd is op de leer van Mikao Usui zonder extra toevoegingen. Reiki wordt onderverdeeld in drie graden: eerste graad, tweede graad en master. Bij elke graad vind een verdieping plaats. Na de eerste graad kan je jezelf en anderen behandelen. Kriebelt het om dit nog meer uit te diepen, dan kan je de tweede graad volgen. Tijdens de lessen werken we met kleine groepjes met maximaal vier cursisten.

Reiki I cursus

Tijdens de eerstegraad Reiki cursus leer hoe je een Reiki behandeling kan geven aan jezelf en anderen. Je leert hiervoor de handposities en je leert verbinding maken met de Reiki energie. De focus ligt voornamelijk op het behandelen van het fysieke lichaam, maar het werkt ook door op het emotionele en mentale niveau. Daarnaast leer je meer over de geschiedenis, het ontstaan en de principes van Reiki.
De cursus bestaat uit vier dagdelen. Tijdens elk dagdeel krijg je een inwijding om de verbinding met de Reiki energie (opnieuw) tot stand te brengen. Het is het aangenaamste als je er echt een verwenweekendje voor jezelf van maakt en dus niet tussen de lessen door naar andere afspraken moet.
Je ontvangt een certificaat op het einde van de cursus.

Drie maanden na de Reiki cursus is er een terugkom moment om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en elkaar te behandelen. De datum voor het terugkommoment wordt tijdens de laatste les afgesproken.

Praktisch

In het voorjaar 2024 zijn er drie Reiki 1 cursussen.
– 9, 10, 11 februari 24
– 8, 9, 10 maart 24

De cursus is verspreid over 4 dagdelen.
– vrijdag: 19u – 22u
– zaterdag: 9u30 – 12u30 en 19u – 22u
– zondag: 9u30 – 12u30
Prijs: 199€ inclusief het boek ‘Reiki‘ van Tineke Van Laer
Locatie: Driftweg 210A, 8420 De Haan
Maximum 4 deelnemers.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan enkel telefonisch via het nummer 0499 41 62 60.

Je inschrijving is pas definitief na de overschrijving van het lesgeld (199€) ten laatste 7 dagen na je aanmelding. Je ontvangt hierna een bevestigingsmail.

Rekeningnummer: BE05 7380 0008 2975
Mededeling: Reiki I

Wat zeggen anderen?

De Reiki 1 cursus was een leerrijke en aangename ervaring. Je hebt meteen iets in handen waarmee je aan de slag kan. Bij Eva voel je je meteen thuis.

Elena P.

Een grote bijdrage naar een bewuster leven met een leuke, warme en interessante lesgeefster die je op een aangename manier begeleidt.

Steve Vanderhaeghen

Reiki II cursus

In de tweede graad Reiki leer de drie Reiki symbolen die je onder andere je kan gebruiken om behandelingen vanop afstand te geven. Waar de eerste graad voornamelijk gericht is op het fysieke niveau, werkt de tweede graad voornamelijk op het emotioneel en mentaal niveau. De cursus duurt twee dagdelen, waarbij je telkens een inwijding krijgt. Hierdoor wordt de verbinding met de Reiki energie verdiept.
Je ontvangt een certificaat op het einde van de cursus.

Deze cursus kan je pas volgen als je minstens 90 dagen geleden de Usui Reiki I gevolgd hebt.

Praktisch

Data: Nader te bepalen.
De cursus is verspreid over 2 dagdelen.
Prijs: 250€
Locatie: Driftweg 210A, 8420 De Haan

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan enkel telefonisch via het nummer 0499 41 62 60.

Rekeningnummer: BE05 7380 0008 2975
Mededeling: Reiki II


Annulatievoorwaarden

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de cursus krijg je 50% van het cursusgeld terug, daarna 25 % en na het begin van de cursus niets meer. In dat geval mag je wel een ander in je plaats laten deelnemen.
Indien de cursus niet kan doorgaan omwille van de coronamaatregelen wordt het lesgeld integraal teruggestort.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close